Nieuws

 • Huisartsen in Maarn pakken de paarse krokodil aan

  Huisartsen in Maarn pakken de paarse krokodil aan

  Transmurale zorg is waar mijn hart ligt! Het kost tijd, het kan energie vreten: maar het levert zo enorm veel op als je elkaar kan ontzorgen. Vaak hebben de hulpverleners hetzelfde doel en weten ze niet goed van de ander waar de schoen wringt.

  Lees verder

 • Gratis spinning op 9 augustus voor mensen met een beperking  

  Gratis spinning op 9 augustus voor mensen met een beperking  

  Unieke spinning les in Spaanse sfeer gratis voor mensen met een beperking (en hun eventuele begeleider). Altijd al eens willen spinnen op flamenco of de klanken van castagnetten? Spring op de fiets, sluit je aan bij het peloton van de Vuelta en kom spinnen in Spaanse sferen met livemuziek.

  Lees verder

 • Platform Welzijn Doorn Maarn Maarsbergen (DMM)

  Platform Welzijn Doorn Maarn Maarsbergen (DMM)

  Op donderdag 7 juli kwam het Platform Welzijn Doorn Maarn Maarsbergen (DMM) bij elkaar in de fijne entourage van café De Buren. Er was er volop tijd om uit te wisselen met elkaar en ondanks het begin van de vakantieperiode was de opkomst goed.

  Lees verder

 • Inloopmoment hulpverleners Utrechtse Heuvelrug

  Inloopmoment hulpverleners Utrechtse Heuvelrug

  Binnen de regio Utrechtse Heuvelrug is er behoefte voor een goede samenwerking met GGzCentraal, als het gaat over begeleiding en behandeling van mensen met psychiatrische problematiek. Om een impuls te geven aan de samenwerking is besloten om elke maand een inloopmoment te organiseren voor hulpverleners binnen de Utrechtse Heuvelrug.

  Lees verder

 • Netwerk Dementie Utrechtse Heuvelrug

  Netwerk Dementie Utrechtse Heuvelrug

  Een van de meest urgente zaken was het opzetten van een website met daarbij centrale aanmelding voor casemanagement dementie. Voor alle huisartspraktijken één telefoonnummer en één zorgmailadres om verwijzingen naar een casemanager dementie binnen de UH te kunnen doen.

  Lees verder

 • Kansrijke Start in de Utrechtse Heuvelrug

  Kansrijke Start in de Utrechtse Heuvelrug

  Ieder kind verdient de best mogelijke start van zijn of haar leven en een optimale kans op een goede toekomst. De eerste 1000 levensdagen zijn cruciaal voor een goede start. Een kansrijke start voor zo veel mogelijk kinderen gaat ons allemaal aan; de kinderen zelf, hun ouders, zorgprofessionals, de overheid en de samenleving. Daarom is er de lokale coalitie Kansrijke Start in de Utrechtse Heuvelrug.

  Lees verder