Nieuws

 • FTO voor huisartsen en apothekers in nieuwe vorm

  FTO voor huisartsen en apothekers in nieuwe vorm

  Voor huisartsen en apothekers zijn farmacotherapeutische overleggen (FTO) een vast onderdeel van het nascholingsprogramma. Vanaf deze maand worden deze nascholingen voor de hele Utrechtse Heuvelrug (inclusief Langbroek en Elst) tegelijk op één locatie georganiseerd. Steeds op maandag 17.30-19.00 uur in de Koningshof, Kerkplein 1, Doorn.

  Lees verder

 • Eerstelijnslunch Doorn structureel

  Eerstelijnslunch Doorn structureel

  Vanaf vrijdag 26 januari 2024 start de structurele eerstelijnslunch in Doorn. Deze eerste keer zal er een lunch klaar staan om het startmoment te vieren. Wat: Een vast contactmoment voor eerstelijns zorgverleners rond ouderenzorg en GGZ in Doorn.  Waarom: Om zo de samenhangende zorg te verbeteren.Wanneer: Elke laatste vrijdag van de maand, van 12.00-13.00 uur.…

  Lees verder

 • Nieuwe naam voor huisartsenpraktijk in Doorn

  Nieuwe naam voor huisartsenpraktijk in Doorn

  Dit nieuwe jaar heeft de huisartsenpraktijk een nieuwe naam gekregen: Hart van Doorn. Paul en Ineke Groen hebben afscheid genomen als praktijkhouders. Huisartsen Saskia Vugt en Esther van Osselen zetten de praktijk voort.

  Lees verder

 • Subsidie wachtkamerscherm

  Subsidie wachtkamerscherm

  Als je als praktijkhoudende zorgverlener een wachtkamerscherm hebt dan kun je tot 31 januari 2024 een vergoeding tot maximaal € 500,= voor je abonnementskosten van je wachtkamersscherm aanvragen. 

  Lees verder

 • Aanvragen eindejaarsattentie

  Aanvragen eindejaarsattentie

  Praktijkhouders kunnen een eindejaarsattentie aanvragen voor het team. Heuvelrug Gezond staat voor samenwerken, samen leren, samen delen.

  Lees verder

 • Terugblik Kerstkennismakingsmarkt 7 december

  Terugblik Kerstkennismakingsmarkt 7 december

  Op donderdag 7 december stroomde eind van de middag het Trefpunt onder het Cultuurhuis in Doorn vol met zorgverleners uit de hele Utrechtse Heuvelrug.

  Lees verder