Nieuws

 • Vermoeden van dementie?

  Vermoeden van dementie?

  Het Netwerk Dementie Utrechtse Heuvelrug heeft een website met informatie over dementie en hoe en waar cliënten en hun mantelzorgers in de UH ondersteuning kunnen vinden.

  Lees verder

 • ANNULERING NASCHOLING VALPREVENTIE | vanavond, woensdag 5 oktober

  ANNULERING NASCHOLING VALPREVENTIE | vanavond, woensdag 5 oktober

  We staan allemaal weleens wiebelig op onze benen en deze keer zijn wij daardoor vergeten een locatie te regelen. De multidisciplinaire nascholing valpreventie van vanavond, woensdag 5 oktober, wordt verzet. Excuus voor deze late afzegging en eventuele overlast. We zullen zo snel mogelijk een nieuwe datum communiceren. Maar nu dagen we je uit om in deze week van valpreventie te laten zien dat je valpreventie belangrijk vindt door het ‘doen van de flamingo’. Een simpele versie van de flamingotest waarbij je 1 minuut op 1 been staat. 

  Lees verder

 • Informatiemiddag 28-9 over de laatste levensfase voor inwoners en zorgverleners in Leersum

  Informatiemiddag 28-9 over de laatste levensfase voor inwoners en zorgverleners in Leersum

  Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om deelnemers te informeren over de (on) mogelijkheden in de palliatieve zorg en rondom het levenseinde en om ze aan te zetten vroegtijdig over hun wensen in gesprek te gaan met hun huisarts en naasten.

  Lees verder

 • Vacature financieel administratief ZZP’er

  Vacature financieel administratief ZZP’er

  Heuvelrug Gezond zoekt een financiële duizendpoot die ervoor zorgt dat zorgverleners op tijd hun factuur uitbetaald krijgen en dat de penningmeester met een gerust hart correcte overzichten kan presenteren in het bestuur en verantwoording kan afleggen aan financiers.

  Lees verder

 • Uitnodiging nascholing valpreventie

  Uitnodiging nascholing valpreventie

  Heuvelrug Gezond nodigt huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten en andere paramedici uit om op woensdag 5 oktober 17-21 uur deel te nemen aan de multidisciplinaire nascholing Ouderen langer thuis, valpreventie in de eerstelijn.

  Lees verder

 • Mantelzorg contactgroep dementie komt 29 augustus bij elkaar

  Mantelzorg contactgroep dementie komt 29 augustus bij elkaar

  U bent van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst in augustus van de mantelzorg contactgroep dementie in  Driebergen, zie bijlage. In verband met de zomervakantie is er in augustus géén bijeenkomst in Maarn.

  Lees verder