Even voorstellen: Natasja

Hallo,

Mijn naam is Natasja Koop. Sinds kort ondersteun ik Heuvelrug Gezond bij het organiseren van bijeenkomsten.

Sinds 2014 werk ik in de (huisartsen)zorg: als ondersteuner van directie/ bestuur tot aan assistent voor regionale samenwerkingsverbanden en wijksamenwerkingsverbanden, onder andere in Amersfoort.  In totaal werk ik al meer dan 25 jaar als assistent van management en bestuur en heb ik ook veel ervaring opgedaan met het organiseren van bijeenkomsten

Ik woon met mijn man Marty en twee kinderen Amely (20) en Thad (10) op de Veluwe, in Apeldoorn. Ik werk echter door heel Nederland, veelal op afstand. Maar jullie zullen mij de komende tijd regelmatig tegenkomen bij de bijeenkomsten van Heuvelrug Gezond! 😊

Naast mijn werk houd ik mij graag bezig met mijn gezin, creatieve hobby’s, sporten, lezen en uitgaan.

Ik maak graag persoonlijk kennis met jullie bij een van de bijeenkomsten binnenkort!