Vergoeding kosten inzet POH J

De pilot inzet POH J bij de huisartsenpraktijken is succesvol afgerond. Evaluatie laat blijken dat de inzet van de POH J goed wordt gewaardeerd.  Dat betekent dat de overeenkomst tussen POH J en huisartsen in de pilot fase gaan aanpassen naar een overeenkomst die passend is bij een structurele situatie. 

We hadden gehoopt dat dat het aanpassen ervan wat vlotter zou verlopen. Het kost helaas meer tijd om het allemaal goed uit te zoeken. Graag jullie geduld daarbij. Uiteraard krijgen jullie als praktijkhoudende huisartsen nog de mogelijkheid om vragen te stellen en feedback op te geven, voordat er getekend gaat worden.

Gebruik het nog steeds geldende declaratieformulier van inzet POH J 2023 om de management, infrastructurele kosten die je maakt én hebt gemaakt in 2024 voor declaratie bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug.