Multidisciplinaire nascholing: ACT, wat kun je ermee?

dinsdag 11 juni 18-21 uur

Waarom
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een gedragstherapie, die cliënten helpt om op een flexibele manier om te gaan met de problemen die ze tegenkomen terwijl ze blijven investeren in de dingen die echt belangrijk zijn; van klacht naar veerkracht!

ACT is erkend als evidence based therapy voor de depressieve stoornis, verschillende angststoornissen, dwangstoornis, psychose en chronische pijn.

Tevens is ACT effectief gebleken bij het vergroten van het algemeen welzijn; er hoeft dus geen sprake te zijn van psychopathologie om te kunnen profiteren van deze transdiagnostische therapievorm.

Wat
Op dinsdag 11 juni verzorgt Lidewij Wind, huisarts en ACT Therapeut een multidisciplinaire nascholing  ACT.  Deelnemers gaan naar huis met een paar praktische tools die zij direct kunnen gebruiken en/of ze weten bij wie ze in het netwerk terecht kunnen voor ACT.

Voor wie
Alle GGZ professionals in de Utrechtse Heuvelrug en professionals die daarmee samenwerken. Zoals huisartsen, POH GGZ, OGGZ consulenten, psychologen en andere GGZ therapeuten.

Waar
Koningshof, Kerkplein 1, Doorn

Kosten
Geen. We streven naar accreditatie voor deze nascholing.

Aanmelden
Klik hier om je direct aan te melden.

Wil je meer weten?
Kijk dan eens op https://www.actinactie.nl/act-materiaal/

Luister de podcast, aflevering 5 Onzekerheid en ACT.