Donderdag 28 maart Startbijeenkomst Pilot Palliatieve Kit in Driebergen

De kit is een door de apotheek afgesloten box waarin zich benodigdheden bevinden om (acute) symptomen direct te behandelen. De kit wordt bij palliatieve cliënten in huis gezet op het moment dat deze in de terminale fase komt, dus op een planbaar moment.

Vanaf 2 april a.s. start in Driebergen de pilot Palliatieve Kit.
Apothekers, huisartsen, wijkverpleegkundigen en iedereen waarvoor dit in de praktijk relevant is, is van harte uitgenodigd voor de startbijeenkomst op donderdag 28 maart 17.30-18.30 (stipte eindtijd!) in Nieuw Salem, De Lei 86, 3971 CA Driebergen.
Meldt je hier aan voor de startbijeenkomst. Het is de bedoeling dat de palliatieve kit in de loop van het jaar in de hele Utrechtse Heuvelrug beschikbaar is. Heb je daar vragen over, neem dan contact op met projectleider Danielle Hol – Meijer, d.hol@buurtzorgnederland.com.