Vacature | Casemanager Dementie – Utrechtse Heuvelrug

Als casemanager dementie krijg je de unieke gelegenheid om een verschil te maken, een kompas te zijn in het complexe zorglandschap voor degenen die het nodig hebben. Als jij gedreven bent door empathie, deskundigheid en een diepe betrokkenheid bij het welzijn van anderen, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team. Ontdek hoe jij als casemanager dementie een onmisbare schakel kunt zijn in het ondersteunen en begeleiden van individuen en hun naasten tijdens een uitdagende fase van het leven.

Casemanager Dementie – Utrechtse Heuvelrug
24 – 28 uur per week

Jij als casemanager Dementie…
bent de spil in het netwerk rondom een cliënt. Door jouw adviezen en voorlichtingen kunnen de mensen met dementie zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Je onderhoudt contact met alle betrokkenen, zoals familie, mantelzorgers en andere hulpverleners. Allemaal met als doel de zorg voor en rondom de cliënt zo goed mogelijk organiseren.

Concreet zorg je voor:

  • voorlichting in complexe casuïstiek
  • netwerken en samenwerken met gemeenten, (huis)artsen en hulpverleners
  • langdurige en intensieve begeleiding van mensen met dementie en diens naasten
  • monitoring en wijzigen van indicaties rondom de zorg

Karina Tolsma, casemanager dementie: “Ik heb in deze functie geleerd dat geen enkele situatie hetzelfde is, elke cliënt is anders. Het is altijd maatwerk wat je levert. Wat mijn werk leuk maakt is de grote mate van vrijheid. De functie is breed en veel omvattend”.