Kom jij bij ons in dienst als POH-Somatiek?

Wij zijn per 1 oktober op zoek naar een Praktijkondersteuner Somatiek die ons team komt versterken. We zijn op zoek naar een collega voor 2 tot 3 dagen per week. Je gaat samenwerken met onze andere POH-S en natuurlijk met de rest van het team. Daarnaast werk je nauw samen met de POH’s van de andere praktijken in de Bosrand.

In onze missie hebben wij het volgende beschreven:

De hulpvraag van de patiënt is het startpunt voor passende zorg. Wij luisteren met aandacht en bieden zo de hulpverlening die nodig is. Vriendelijkheid en menselijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo garanderen wij betrouwbare en deskundige huisartsenzorg in de directe woonomgeving.

Spreekt onze missie jou aan en wil je graag deel uit gaan maken van ons team? Dan ontvangen wij graag jouw reactie met motivatie en CV.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken: www.praktijkstroeslems.nl of contact opnemen via het praktijknummer 0343-512429. 

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Huisartsenzorg.

Je reactie graag voor 15 augustus 2023 sturen naar:

stroeslems@huisartsendriebergen.nl t.a.v. Mevrouw H. Lems, huisarts en Mevrouw I. Stroes, huisarts We hopen je binnenkort uit te nodigen voor een nadere kennismaking!

We hopen je binnenkort uit te nodigen voor een nadere kennismaking!