ANNULERING NASCHOLING VALPREVENTIE | vanavond, woensdag 5 oktober

We staan allemaal weleens wiebelig op onze benen en deze keer zijn wij daardoor vergeten een locatie te regelen. De multidisciplinaire nascholing valpreventie van vanavond, woensdag 5 oktober, wordt verzet. Excuus voor deze late afzegging en eventuele overlast. We zullen zo snel mogelijk een nieuwe datum communiceren. Maar nu dagen we je uit om in deze week van valpreventie te laten zien dat je valpreventie belangrijk vindt door het ‘doen van de flamingo’. Een simpele versie van de flamingotest waarbij je 1 minuut op 1 been staat. 

Om het gesprek te starten over valpreventie roepen we iedereen op om op 1 been te staan voor 1 minuut. Maak een video van jezelf op 1 been en deel deze. Hoe meer video’s, hoe groter ons bereik. Doe mee en Doe de flamingo!