Vacature financieel administratief ZZP’er

Zorg jij er voor dat financiële administratie altijd op orde is en wil jij onze penningmeester volledig ondersteunen? Dan kun je zo voor ons aan de slag voor gemiddeld twee uur per week.  

Wij zoeken voor het netwerk Heuvelrug gezond een financiële duizendpoot die ervoor zorgt dat de penningmeester met een gerust hart correcte overzichten kan presenteren in het bestuur en verantwoording kan afleggen aan financiers; maar bovenal ervoor zorgen dat zorgverleners op tijd hun factuur uitbetaald krijgen.

We hebben allereerst je hulp nodig bij het inrichten van de digitale administratie en het verwerken van de facturen die binnenkomen van de verschillende zorgverleners en praktijken. Je werkt samen met de wijkmanagers en de penningmeester van de stichting.

De stichting Heuvelrug Gezond

Op onze website www.heuvelruggezond.nl/wie-zijn-wij/ kun je meer over ons te weten komen. We zijn als netwerk net begonnen dus er valt nog veel in te richten.

Wie ben jij, in ieder geval

  • Je bent een leuk mens!
  • Je bent makkelijk bereikbaar via app of email
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je legt makkelijk contact met verschillende praktijken en zorgverleners
  • Je hebt een minimaal MBO4+ opleidingsniveau in relevante richting
  • En je hebt ervaring met een online administratiesysteem

Meer informatie en solliciteren

We zoeken een ZZP’er voor gemiddeld twee uur per week. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan gerust contact op met Lisa Ie, Wijkmanager, via telefoonnummer: 06-44731933. Solliciteer je liever direct? We ontvangen graag je filmpje met motivatie en cv uiterlijk donderdag 6 oktober via wijkmanager@heuvelruggezond.nl.