Uitnodiging nascholing valpreventie

Heuvelrug Gezond nodigt huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten en andere paramedici uit om op woensdag 5 oktober 17-21 uur deel te nemen aan de multidisciplinaire nascholing Ouderen langer thuis, valpreventie in de eerstelijn.

Tijdens deze nascholing is aandacht voor medicatie, voeding en bewegen. Het doel is om met de zorgverleners per dorpskern te bespreken hoe samen de zorg verbeteren kan rond ouderen die steeds langer thuis wonen.

Deze gratis nascholing op een prachtige locatie in Doorn is bedoeld voor huisartsen en praktijkondersteuners, apothekers, fysiotherapeuten en andere paramedici in de gemeente Utrechtse Heuvelrug die betrokken zijn bij valpreventie in de eerstelijn.

Lees in de bijlage het programma, de locatie, achtergrondinformatie en meld je direct aan.