Gratis spinning op 9 augustus voor mensen met een beperking  

Unieke spinning les in Spaanse sfeer gratis voor mensen met een beperking (en hun eventuele begeleider). Altijd al eens willen spinnen op flamenco of de klanken van castagnetten? Spring op de fiets, sluit je aan bij het peloton van de Vuelta en kom spinnen in Spaanse sferen met livemuziek. Vlak voor de start van het wielerevenement La Vuelta Holanda dat dit jaar in Utrecht plaatsvindt, kan je op locaties langs de route van de Vuelta in de provincie Utrecht spinnen, begeleid door livemuziek. Flamenco gitarist Marijn Vlijm en flamenco danseres Janine Keijzer zorgen voor een wervelende flamenco show. Dus meld je aan bij Arda Thijssen, arda@heuvelrugsportiefengezond.nl, trek je fietsbroek aan, pak je bidon en kom naar de Proloog in Amerongen op 9 augustus om 17.00! (Het wielercafé wordt grotendeels gerund door mensen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.)

Ook als je andere vragen hebt over bewegen met een beperking kan je contact opnemen met Arda Thijssen. Of kijk op Aangepast/Uniek sporten – Utrechtse Heuvelrug (heuvelrugsportiefengezond.nl)