Netwerk Dementie Utrechtse Heuvelrug

Vanaf februari jl. is Annemieke van Veen actief in het Netwerk Dementie Utrechtse Heuvelrug. 

Een van de meest urgente zaken was het opzetten van een website met daarbij centrale aanmelding voor casemanagement dementie. Voor alle huisartspraktijken één telefoonnummer en één zorgmailadres om verwijzingen naar een casemanager dementie binnen de UH te kunnen doen. Daarnaast komt er op de website ook een aanmeldformulier voor casemanagement dementie voor aanmeldingen waarbij documenten kunnen worden toegevoegd die niet privacygevoelig zijn. 

Nieuwsgierig naar de website? Ga voor een blik op de homepagina naar www.dementieheuvelrug.nl.

De nieuwe website gaat naar verwachting in de week van 22 augustus online. Voor die tijd stuurt het dementienetwerk een nieuwsbrief met de laatste informatie rondom de centrale aanmelding aan de huisartsenpraktijken. Vragen over het dementienetwerk? Neem contact op met Annemieke van Veen, Coördinator Netwerk Dementie Utrechtse Heuvelrug: a.vanveen@santepartners.nl