Verbinden en organiseren  

Netwerk Heuvelrug Gezond
Het netwerk Heuvelrug Gezond is een stichting in oprichting. Ook de communicatiekanalen worden de komende maanden verbeterd, zodat iedere deelnemer goed geïnformeerd wordt over dat wat relevant is. De website wordt in maart doorontwikkeld tot een echte site, waar nieuwsberichten terug te vinden zijn en informatie over bijvoorbeeld activiteiten en declareren. Dan is het ook mogelijk om via die website aan te melden voor de nieuwsbrieven. En er komt een link naar de nieuwe digitale sociale kaart voor zorg en welzijn.

Digitale Sociale Kaart
Samen met de gemeente en de dorpsteams werken we aan een adequate digitale sociale kaart voor zorgverleners en inwoners, met het aanbod van zorg en welzijn in en rond de gemeente. We verwachten in de eerste helft van het jaar een toonbare website te kunnen lanceren die daarna structureel verbeterd wordt op basis van de behoefte van de inwoners, zorgverleners en aanbieders. Hierbij zal vooral gebruikt worden wat er al is en de verschillende doelgroepen gevraagd worden om aan te geven waar behoefte aan is, mee te denken en input te leveren.