Structureel over gemeente – dorpsteams – eerstelijnszorg  

Overleg 21 februari 
Op 21 februari is het eerste overleg van dit jaar tussen de gemeente Utrechtse Heuvelrug, de stichting Samen op de Heuvelrug (de dorpsteams) en het netwerk Heuvelrug Gezond (samenwerkende eerstelijnszorg).


Dit overleg is vier maal per jaar gepland. Voorafgaand aan het overleg wordt er input opgehaald via de beroepsgroepen huisartsen, fysiotherapeuten en apothekers. Onderwerpen die deze keer aan de orde komen zijn o.a.: POH-Jeugd GGZ, Huisartsenzorg buiten kantooruren, Kansrijke start, Bestuurlijk overleg ZOU, Bereikbaarheid dorpsteams – huisartsen, Beleidskeuzes op basis van data/gemeentezorgspiegel, digitale sociale kaart. Wil je meer weten over dit overleg of gespreksstof delen? Neem dan contact op met de Wijkmanager.